Szűrés eszerint

Rendelkezésre állás

Ár

  • 2 390 Ft - 3 809 600 Ft

Kezdőlap

Aktív szűrők

IPL derma Pro szőrtelenítő...

A derma pro-t otthoni használatra fejlesztették ki, ez eddigi leghatékonyabb készülékünk, amivel akár hónapokon át tartó selymesen sima, szőrtelen bőr is elérhető. 2 év garanciával!

Ár 88 900 Ft

DERMA PREP tisztító és...

Már elérhető a kifejezetten IPL szőrtelenítő készülékekhez kifejlesztett tisztító és ápoló hatású borotválkozógél PM+ Complex hatóanyaggal. IPL szőrtelenítés előtt - úgy a klinikákon mint otthon - nagyon fontos a megfelelő előkészítés, a terület tökéletes leborotválása. A legjobb, ha ezt...

Ár 2 390 Ft

LIGHT SHIELD SPOT-ON...

LIGHT SHIELD SPOT-ON PROTECT Anyajegy és bőrhiba védő stift Használata erősen javasolt minden anyajegyen és tetováláson.  Kifejezetten IPL szőrtelenítő készülékekhez kifejlesztett anyajegy és bőrhiba védő ceruza, PMT Complex hatóanyaggal. 

Ár 2 580 Ft

PHOTON CONTROL Lágy...

PHOTON CONTROL Lágy kezelőgél IPL kezeléshez PMZ10+ hyaluronic acid Photon Control termékünk segítségével egy lépésben; könnyen és biztonságosan használhatod az IPL készüléked és a bőröd is meg fogja hálálni az extra törődést. Kifejezetten IPL szőrtelenítő készülékekhez kifejlesztett...

Ár 2 990 Ft

SHIRUDERM Tápláló,...

SHIRUDERM Tápláló, regeneráló krém IPL utóápoláshoz PM+N3 Complex Shiruderm utóápoló termékünk egy igazi tápláló-ápoló mindenes, amellyel mindent megadhatunk bőrünknek, amire az IPL kezelés után szüksége lehet. Kifejezetten IPL szőrtelenítő készülékek használata után javasolt...

Ár 3 800 Ft

IPL kozmetikai csomag

Minden ami egy IPL szőrtelenítő kezelés során bőrünk védelméhez és ápolásához szükséges egy kozmetikai csomagban. 

Ár 9 900 Ft

Multifunkciós arckezelő gép

Elengedhetetlen kelléke minden kozmetikának, multifunkciós gép, a leglátványosabb és legjobb technológiákat ötvözve, RF, UH, EMS és Infra fénnyel. 8 különböző kezelő fejjel. 1 év garanciával!

Ár 673 100 Ft

HIFU Pro - Valódi HIFU kézi...

A HIFU Pro, az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás már otthonában is elérhető!  A kezelés amivel korából éveket is letagadhat. Fiatalít, ráctalanít, megemeli a megereszkedett bőrt! 2 év garanciával!

Ár 213 360 Ft

Perfect Skin Ultra 4in1

A Perfect Skin Ultra egy 4 az 1-ben készülék, mely a legnépszerűbb kozmetikai eljárásokat ötvözi. Fokozza a kollagén termelődést, kiegyenlíti a bőrtónust és megemeli az arcizmokat. 1 év garanciával!

Ár 64 500 Ft

Filler Injector...

A Filler Injector orvosi minőségű mikrontűs készülék, a bőr fiatalítására a bőrszerkezet javítására alkalmas. Rozsdamentes acél tűivel garantáltan bejut a hatóanyag a bőr megfelelő rétegeibe.  2 év garanciával!

Ár 977 900 Ft Normál ár 1 397 000 Ft
  • -30%
  • -30%

HIFU szalongép

A HIFU az egyik leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás! A kezelés amivel korából éveket is letagadhat. Fiatalít, ráctalanít, megemeli a megereszkedett bőrt! 2 év garanciával!

Ár 2 240 000 Ft Normál ár 2 800 000 Ft
  • -20%
  • -20%

RF+EMS arcfiatalító készülék

A Dr. Katoki RF+EMS Arcfiatalító készülék a legnépszerűbb kozmetikai eljárásokat ötvözi. Fokozza a kollagén-termelődést, kiegyenlíti a bőrtónust és megemeli az arcizmokat. 2 év garanciával!

Ár 2 857 200 Ft Normál ár 3 809 600 Ft
  • -25%
  • -25%