Miért érdemes minket választani?

Csúcstechnológia, egyedi fejlesztések, oktatás és garancia

Technológia

Csúcstechnológiát kínálunk, amit kutatóorvosokkal és bőrgyógyászokkal együtt fejlesztettünk ki a lehető legmagasabb hatásfok elérése érdekében. Garantált a látványos eredmény és az elégedett páciens.

Hivatalos forgalmazás

A japán orvosok fejlesztései világelsők és a Dr. Katoki gépek most már Magyarországon is elérhetőek, hivatalos Európai forgalmazóként csak nálunk lehet megvásárolni.

Oktatás

Minden készülékünk mellé, ingyenes betanítást és oktatást biztosítunk személyesen, erről oklevelet is kiállítunk. Szakértő munkatársunk segít beüzemelni a gépet, és mindent elmagyaráz, megtanít róla.

Támogatás

Természetesen ezután is bármikor bármilyen kérdés esetén partnereink rendelkezésére állunk, legyen az technikai, adatvédelmi vagy marketing, azonnali segítséget nyújtunk partnereinknek.

Garancia

Kiváló minőség mellett, garanciát, teljeskörű szervizt is biztosítunk. Egyedülálló módon, meghibásodás esetén csere gépet is adunk, hogy zavartalanul folytatódhassanak a kezelések.

Szakértelem

Kiváló szakemberekből és doktorokból álló csapatunk szívesen segít kiválasztani a megfelelő gépet bármelyik rendelő vagy szalon számára. Hívjon, vagy írjon nekünk és közösen megtaláljuk a legjövedelmezőbb gépet, amivel megsokszorozhatja bevételét.